ESITTELY JALOSTUSORIT KILPAHEVOSET SIITOSTAMMAT KASVATUS

Kilpahevoset

Prismaticin kilpahevoset aloittavat uransa kaksivuotiana kuten suurin osa englantilaisista täysiverisistä. Usein hevosia ei kuitenkaan kilpailuteta aivan vuoden alussa ja varsinkin monet stayerit saattavat startata kaksivuotiskaudellaan vain kerran tai kaksi aivan loppuvuodesta. Suurta määrää startteja / vuosi yritetään välttää, jotta hevoset säilyisivät terveinä mahdollisimman piktään. Starttien määrä Prismaticin hevosilla on myös ikäsidonnainen: mitä nuorempi hevonen, sen vähemmän sillä pyritään kilpailemaan.

Kilpahevoset ovat aivan uransa alusta sen loppuun asiantuntevissa käsissä. Hevosilla on tarkat rutiinit ja ensimmäiset treenattavat ovat harjoitusradoilla jo ennen auringonnousua. Jokaisella hevosella on yksilöllistetty treeniohejlma, jota seurataan tarkasti joka viikko. Hevosia treenataan kuutena päivänä viikossa ja ne saavat lomaa treeneistä tarpeen mukaan; mm. sairaustapauksissa. Treenaaminen aloitetaan jälleen vähitellen hevosen ollessa täysin terve.

Suurin osa Prismaticin omistuksessa olevista hevosista päättää kilpauransa viimeistään nelivuotiskauteensa, mutta poikkeuksiakin löytyy. Varsinkin stayerit saattavat kilpailla aina kuusivuotiaiksi asti ja tammat kilpailevat usein kauemmin kuin orit, sillä hyvän kolmivuotiskaudenkin tehnyt ori on jo mallikelpoinen jaktamaan sukuaan - ja siitosorit ovat suuri osa Prismaticin leipäpuuta.

CAS 22 ikäluokka (2-vuotiaat)
CAS 21 ikäluokka (3-vuotiaat)
CAS 20 ikäluokka (4-vuotiaat)
CAS 19 ikäluokka (5-vuotiaat)
CAS 18 ikäluokka (6-vuotiaat)

Statistiikkoja

Kilpahevosia yhteensä:
josta oreja:
tammoja:

Viimeisimmät Grade-voitot ja sijoitukset:

myytävänä

Kyselyt osoitteeseen prismaticr@POISTAgmail.com

5v xx-o Victory Flag RVC
5v xx-o De Gaulle RVC
5v xx-t Naja Naja RVC
4v xx-t I Got This RVC

prismatic suosittelee

Carter Thoroughbreds
Cullamore's Thoroughbreds
Escanor Thoroughbreds
Farleigh Acres
Sasnak Racehorses
Stormsky Stable

muita hyödyllisiä linkkejä

Prismaticin uutisblogi
Laukkamania
Virtuaalinen Laukkajaos

© TANGERINE 2005-2012 / Prismatic Racing on virtuaalitalli / Prismatic Racing is a sim-game stable