ESITTELY JALOSTUSORIT KILPAHEVOSET SIITOSTAMMAT KASVATUS


23/3/2011 (CAS 19 syyskuu) Distance Cup voittaja Zerkalo kovassa kunnossa.
Distance Cupin Australiassa kesäkuussa voittanut Zerkalo tähtää loppuvuoden Breeders' Cupiin. Zerkalo on toipunut Asian Stayer Challengeen liittyneestä matkustelusta ja neljästä suuresta kilpailusta todella hyvin ja ori onkin erittäin kovassa kunnossa.

"Mikäli kaikki menee hyvin Zerkalo nähdään tänä vuonna Breeders' Cup Turfissa. Toivomme tietysti orin jatkavan samaa vahvaa linjaa, jota se meille näytti Stayer Challengessa." Kommentoi orin valmentaja ja Prismaticin tilan päävalmentaja Jack O'Dargan.

24/01/2011 (CAS 19 tammikuu) Breeders' Cup Ladies' Classic Prismaticiin.
Kahden tilalla asuvan Kentucky Derby -voittajan jälkeläinen ja tilan huipputamma Sweet Farewell oli jälleen iskussa suurkilpailuissa - tamma vei Breeders' Cup Ladies' Classicin nimiinsä ja voitti täten toisen Breeders' Cup lähtönsä. Prismaticin USA:n tilalla juhlittiin tänään huipputamman paluuta, jonne tuo jää siitokseen ainakin muutamaksi vuodeksi ennen siirtymistään päätilalle Englantiin.

"Sweet Farewell oli antanut aina vaan lupaavampia aikoja harjoituksissa, mutta ainahan voitto tulee tietynlaisena yllätyksenä. Nyt vain jäämme odottamaan mahtavan tammamme jälkeläisiä, sillä tamma astutetaan jo tällä kaudella!" Kommentoi tamman omistaja Tangerine Fitzmorris. "Ehdokkaita tietysti on, mutta mitään tiettyä oria emme ole vielä lyöneet lukkoon." Jatkaa Tangerine mahdollisten isäehdokkaiden tiedustelun jälkeen.

22/12/2010 (CAS 18 elokuu) Sweet Farewell Dubai Sim Cupin toiseksi!

4-vuotias tamma Sweet Farewell RVC juoksi tänään kovassa oriseurassa toiseksi Dubai Sim Cupissa! Sweet Farewell on huippujuoksija Au Revoirin ensimmäinen jälkeläinen Kentucky Derbyn voittaneesta tammasta Angie of Shade (i. RMS' Sound of Speed).

Sweet Farewell juoksi erittäin vahvan juoksun, mutta jäi toiseksi Sasnak Racehorsesin omistamalle Roman Rumour SNAK:ille. Tilanne oli kuitenkin periaatteessa kaksoisvoitto Prismaticille, sillä Roman Rumour on Prismaticin huippuori Rum-Soakedin tämän hetken vahvin orijälkeläinen.

"Sweet Farewell oli tietysti juossut treeneissä erittäin lupaavia aikoja, mutta tamman laittaminen juoksemaan kovassa oriseurassa on aina riski. Tällä kertaa riski kannatti." Kertoo Prismaticin USA:n yksikön päävalmentaja Dale Headley. "Seuraavaksi Sweet Farewell saa levätä ja aloitamme kilpailemisen taas syys-lokakuun vaihteessa. Tähtäimessä tietysti tamman kunnosta ja treeneissä juostuista ajoista riippuen Breeders' Cupiin valmentavat lähdöt."

myytävänä

Kyselyt osoitteeseen prismaticr@POISTAgmail.com

5v xx-o Victory Flag RVC
5v xx-o De Gaulle RVC
5v xx-t Naja Naja RVC
4v xx-t I Got This RVC

prismatic suosittelee

Carter Thoroughbreds
Cullamore's Thoroughbreds
Escanor Thoroughbreds
Farleigh Acres
Sasnak Racehorses
Stormsky Stable

muita hyödyllisiä linkkejä

Prismaticin uutisblogi
Laukkamania
Virtuaalinen Laukkajaos

© TANGERINE 2005-2012 / Prismatic Racing on virtuaalitalli / Prismatic Racing is a sim-game stable