Virtuaalitalli - a SIM-game stable
       Etusivu - E-mail - Päiväkirja - ©

Päiväkirja

09. kesäkuuta 2009 (CASXI, joulukuu)
- Pian vaihtuu taas vuosi. Ehti kulua melkein neljä vuotta edellisestä merkinnästä, mutta toisaalta, mitään erikoista ei ole edes tapahtunut. Hevosilla menee edelleen hyvin, mitä Sissillä oli kesällä kerran ähky, mutta se oli aika lievä eikä mitään suurta hätää ollut. Eak ja Tina täyttävät huimat 28 vuotta vuodenvaihteessa, mikä on iso ikä. Aatu ja Jaromikki pitävät perää täyttäen 19 vuotta. OF saa pian lisää jäseniä, kun tammoja ja muutama orikin siirtyy pian eläkkeelle. Tammat Monday CTB (ensimmäinen kasvattimme!), Primeiro Tech ja Sunshine's Star of Ice ovat olleet jo eläkkeellä mutta asustelevat vielä hetken Carterissa ennen tänne siirtymistään. Ensi kauden jälkeen myös orit Chairman CTB, Du Waiv Tech, Missle CTB, Phiell-Re Tech ja SJ Easy Victory liittyvät iloiseen seuraamme.

02. kesäkuuta 2008 (CASVII, heinäkuu)
- Pitkä pitkä tauko, mutta nyt myös Aatu, Ressu ja Jaromikkikin on kotiutunut OF: ään. Aatu on ruunattu, parivaljakko pysyi kuitenkin oreina. Tammoista tallille saapui vuoden alussa Tina, Pipa ja Sissi on myös majoittautunut talliin.

13. helmikuuta 2008 (CASVI, maaliskuu)
- Avajaiset olleet ja menneet, hevosilla on ollut mukavaa loikoillessaan kaikessa rauhassa ilman hälinöitä. Sally ja Coral ovat samassa tarhassa keskenään ja he tuntuvat tulevan toimeen toistensa kanssa loistavasti. Pakko kyllä kertoa teille tarinaa Eakista ja Coralista. Ostin heidät Smeagolista samaan aikaan hyvin kauan sitten, ja he olivat sitä ennen saaneet yhdessä varsan. Kun he muuttivat Carteriin, muistaakseni kymmenisen vuotta nuorempina, päätin että Coralin ensimmäinen varsa meillä olisi Eakista. Ja nyt, kauan myöhemmin, hevoset muuttivat jälleen samaan kotiin - Frendiin. Kyllä Coral ja Eak tuntevat toisensa hyvin, sillä aina kun toinen viedään pihalle, huutelee hän aina jäljessä tulevalle. Mielestäni oli oikeutettua heille, että he myös viettävät eläkkeenkin yhdessä, viimeisessä kodissaan.

02. helmikuuta 2008 (CASVI, tammikuu)
- Eak, Coral sekä Sally muuttaneet joulukuussa talliin. Avajaisten kuului olla 28.1. mutta omistajan kiireiden takia jouduttiin siirtämään avajaisia kauemmaksi. Viralliset avajaiset siis ovat 4.1., kuukauden myöhässä alkuperäisistä suunnitelmista :)

15. tammikuuta 2008 (CASV, marraskuu)
- Pari kuukautta ja talli pyörii jo (lähes) täysillä. Tallin avajaispäiväksi päätetty tammikuun ensimmäinen, joten tervetuloa käväisemään! Hevoset muuttavatkin suunniteltua aikaisemmin, luultavasti jo ensi kuussa. Poikkeuksena tietenkin Tina, sillä hän varsoo vielä yhden varsan ensi keväänä, joten hän muuttaa OF: ään vasta vuoden kuluttua.

24. joulukuuta 2007 (CASV, elokuu)
- Old Friend aloittaa rakennushommat. Perusidea kunnossa, ainoastaan tallirakennus on vielä hieman rempallaan. Hevoset muuttavat vasta CASVI alussa, joten aikaa rakennuksille on.

 

 


Eläketammat - Eläkeorit ja -ruunat - Muistoissa