Etusivu Osallistuminen Järjestäminen Tuomarointi Palkinnot Kalenteri

UUDET SIVUT

Tervetuloa!

Virtuaalinen Näyttelyjaos eli NJ on virtuaalimaailman ensimmäinen näyttelytoimintaa edistävä jaos, jolla on jo pitkät perinteet. Näyttelytoimintaan osallistumalla sinulla on mahdollisuus tavoitella hevosellesi NJ:n myöntämiä arvonimiä tai kantakirjakelpoisuutta. Näyttelytoiminta sopii kaikille tavoitteista riippumatta, sillä arvonimimetsästyksen ohessa näyttelyissä kiertäminen on mukavaa ajanvietettä niin hevoselle kuin omistajallekin.

Näyttelyjaoksen alaisia näyttelyitä voi järjestää kuka tahansa ja näyttelyiden järjestäminen tuokin vaihtelua tavallisten kilpailuiden järjestämisen ohelle. Tuomareina näyttelyissä saavat toimia vain Näyttelyjaoksen hyväksymät tuomarit.

Näyttelyissä jaetaan hevosille palkintoja (mm. MVA-SERT, irtoSERT), joita keräämällä on mahdollista anoa Näyttelyjaoksen arvonimiä, sekä saada hevoselle kelpoisuus kantakirjausta varten. Myös ruunille ja varsoille on olemassa oma arvonimensä.

Ennen kuin suunnittelet näyttelyiden järjestämistä tai niihin osallistumista, kannattaa lukea säännöt huolella läpi. Mikäli joku asia kuitenkin jäi vaivaamaan, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Ylläpitäjät,

vaapu. (VRL-00193) & Welby (VRL-00121)
njnayttely@gmail.com

Päivitetty viimeksi: 7.2.2019 - Näyttelyiden Kermaa -osoitteita, tuomarilista

Copyright © Virtuaalinen Näyttelyjaos 2015