Vegas Jazzman


© Bob Langrish

Vegas Jazzman on luonteltaan vilkas mutta järkevä orii. Se tarvitsee kuitenkin määrätietoisen hoitajan, jotta johtajuus todella on oikealla puolella. Jatsi voi nimittäin pomotella hiemankin epävarmaa ihmistä, mutta silloin on näytettävä oriille missä on kaapin paikka. Kärsivällisyyttä ei oriilta juurikaan löydy, ja uusissa tilanteissa se on melkoinen arkajalka. Se ottaakin yleensä jalat alle vähänkin hämmentävässä paikassa, varsinkin jos se on yksin. Hoitajaansa se kuitenkin kunnioittaa, jos siis johtajuus on hoitajalla. Ratsastaessa Jatsi vastaa pienimpiinkin apuihin, joskus hieman liiankin innokkaasti. Joskus ori saattaa olla hieman vaikeasti käsiteltävä, varsinkin kun se saa pienimmänkin huolenaiheen.
© Ex-omistaja

Sukutaulu

Isälinja: evm, emälinja: evm

i. Chicago Random
ii. Tors Flyer
iii.
iie.
ie. Blood Wewin
iei.
iee.
e. Dancelator
ei. It's Don Juan
eii.
eie.
ee. Sugarlady
eei.
eee.

Chicago Random (prt, 175cm) on komea ja sopusuhtainen esteori. Se hyppää helposti suurempiakin ratoja, ja oriin tilillä onkin monia voittoja sekä sijoituksia. Hyppytyyli on Randomilla on upea, ja se käyttää selkäänsä hyvin. Jalostuskäytössä ori on jokaisen varsanostajan unelmaisä. Se on hieno rakenteinen, lihaksikas ja ryhdikäs urheiluhevonen. Jälkeläisiä Randomilla on useita, ja monet niistä on menestyneetkin jonkinverran kilparatsuina.

Dancelator (trt, 169cm) on oikea unelmahevonen. Se on rakenteeltaan siro ja lihaksikas, ja sen pää on kaunis. Dancelator on estepainotteinen, mutta se on kilpaillut menestyksekkäästi myös koulua. Esteillä tamma on kilpaillut voittaen ja sijoittuen useita 140- ja 150cm luokkia. Jälkeläisiä ei Dancelatorilla Jazzmanin lisäksi ole.

jälkeläiset

vanhat kilpailut

ERJ
29.01'08 ERJ kutsu 120cm 6/83Info

Virtuaalitalli
A SIM-Game Stable

Yhteystiedot

Tallin perustaja ja omistaja: Welby (VIRKE, VRL-00121)
Sähköposti: welbyn@gmail.com