Kukkaniityn Hill Dramaprince


Olli saapui Alegresta Elysiumiin 15-vuotiaana.

Yleisesti
Kaikki rakastavat Ollia! Tämän sanonnan usein kuulee kun harhailee tallissa. Ja tämä on aivan totta. Olli on sympaattinen, välillä hieman höslä mutta ystävällinen hevonen. Kaipaa aina seuraa ja rapsutuksia. Toki välillä Ollikin saattaa ruveta villiksi.

Hoitaessa
Olli yrittää syödä ja maistella joka ikistä harjaa mikä turvan eteen sattuu osumaan. Välillä myös harjaboxi on makoisa välipala. Eli harjat kannaattaa aina jättää kauas Ollistä ja laittaa itse hevonen kunnolla kiinni. Olli nauttii harjauksesta mutta kutiaa herkästi joistain kohdista silloin alkaa hyörimään kuin väkkyrä. Kaviot sujuvat hyvin mutta välillä saattaa ilmetä ongelmia kun Olli höpsö yrittää liikkua samaan aikaan kun yksi jalka on ylhäällä.

Kilpailuissa
Ollin tunnistaa ja kuulee kisapaikalla helposti! Nimittäin orin komea, möreä huuto kaikuu usein pitkän matkan päähän. Tämä hirnuminen johtuu siitä että Olli tressaa ja odottaa innoissaan kisanalkua. Toki täytyyhän niitä tammojakin aina välillä tervehtiä. Radalle päästyään on tuli hännän alla. Ei keskity mihinkään muuhun kuin hyvään suoritukseen. Toki Ollissa on ihmeellistä se että se katselee ja ihmettelee mitä ympärillä tapahtuu mutta silti usein tekee virheettömän suorituksen.

Ratsastaessa
Höslää ja haluaisin mennä vain eteenpäin. On hyvin herkkä ja kuuntelee pohjetta hienosti. Koulun väännössä kuumuu kun joutuu keskittymään. Silloin usein steppailee paikallaan. Esteillä innostuu. Ei silti kuumu vaikka on todella reipas menijä. On hyvin tarkka jaloistaan ja hoitaa itsensä tyylikkäästi tai vähemmän tyylikkäästi yli, oli este tai lähestyminen mikä tahansa. Maastossa on säpsy. Tarvitsee sinne aina kaverin matkaan. Mutta kun hauskaa seuraa niin on vauhtikin Ollilla hurja.

Kuljetuksessa
Välillä Olli suorastaan rynnii traileriin, sillä se tietää että nyt lähdetään kisoihin. Kuljetuksen aikana on hieman hermostunut ja voi steppailla ja liikehtiä kopissa hieman. Hirnuu yleensä vähän väliä, joten muut kuskit ainakin tietävät että kyydissä on hevonen.

Muuten
Tarhassa ystävällinen ja aina valmis leikkimään. Saa usein hurmattua tammat puolelleen herrasmaisuudellaan. Utelias ja reipas oriherra.
© Ex-omistaja

Sukutaulu

Isälinja: High Flyer, emälinja: NK Narcotic

i. High Flyer
holst, rn 169 cm
ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. Dramaprincess V
FWB, rn 166 cm
ei. Adam's Giles
trak, rn 169 cm
eii. Gordian II
eie. Vendetta GER
ee. Dramatic Way
FWB, rn 163 cm
eei. Shanghai
eee. NK Narcotic

jälkeläisetInfo

Virtuaalitalli
A SIM-Game Stable

Yhteystiedot

Tallin perustaja ja omistaja: Welby (VIRKE, VRL-00121)
Sähköposti: welbyn@gmail.com