©LAW
©Lydia A. Williams, the real horse in the photo is Charismatic, Top Brass VFU is a SIM-GAME horse.

englantilainen täysiveriori, s. CAS I (3v. 01/06/2007), rt ti 165cm
Foreign Affairs VFU x Eilo's Shadow of the Sorrow, kasv. Cullamore's Thoroughbreds
unraced - miler

Top Brass siirtyi ajasta ikuisuuteen 15.11.2011, v. CAS 22.


Top Brass on vanhanlinjan cullamorelainen, joka saapui meille jo pappaiässä. Brass on rauhallinen kaveri, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Joskus ihmiset hermostuvat sen pirteän viekkaaseen luonteenseen ja pöllöön häseltämiseen, sillä rauhallisuudesta huolimatta tämän herran kanssa kärsivällisyys ja maltti on valtti! Ei Top Brass itse oikeastaan koskaan hermoile, mutta sen käsittelijät jo senkin puolesta! Orilla on hirveästi huumorintajua ja joskus tuntuu aivan siltä, että se nauraisi selän takana, kun sen sotkuja siivoaa. Kaikki mikä tuottaa ihmisille enemmän työtä on tämän herran mielestä hauskinta ... Esimerkkejä oriin mielikuvituksesta on kakkaaminen ruokakuppiin, vesikupin täyttäminen heinällä niin, että automaatti jää päälle ja karsina parhaimmillaan tulvii, kärryjen ja saavien kaataminen, jos ne ovat oriin ulottuvilla ja niin edelleen ... Tilaisuus tekee varkaan ja niin Top Brass myös toisinaan juoksee vapaana ympäri tallialuetta. Yleensä ori on kuitenkin helppo löytää, sillä se on varsinainen naistennaurattaja ja suuntaa karkumatkallaan läpi heinävaraston ja suoraan siittolan tammatarhoille.

Top Brass ei ole koskaan toiminut laukkahevosena, sillä se myytiin pois alle vuosikkaana ja saapui takaisin Cullamoreen vasta lähes kaksikymppisenä. Ikänsä vuoksi ori ei osallistu edes nuorten rataharjoistusten avustamiseen, vaikka luonteeltaan siihen sopisi mainiosti, mutta sillä käydään säännöllisesti maastolenkeillä. Parempaa maastoratsua tuskin löytääkään! Tarvittaessa Top Brassilta löytyy hurjasti vauhtia, se on kaikinpuolin pomminvarma ja erittäin miellyttävä ratsastaa! Orin kanssa riittää lähes pelkkä ajatus ja se vaihtaa tempoa tai askellajia ja pysyy pitkin ohjinkin helposti hallinnassa. Todellinen maastoilijan unelma siis! Usein se on mukana, kun nuorilla ratsastetaan ensimmäistä kertaa maastopoluilla, juuri varman luonteensa vuoksi.

Top Brass is a good-tempered stallion who is really easy to handle. The only bad thing about him is his huge sense of humour: he likes practical jokes like knocking over the water bucket. Actually, he likes to do anything, that causes more work to people around him ... However, Top Brass is not bad-tempreder or evil, he would never do anything to hurt someone. Top Brass has never been raced.

 

Top Brassin isä Foreign Affairs on Cullamoren kasvatti vuosien takaa. Se ei poikansa tapaan koskaan päässyt laukkaradoille, koska vaihtoi omistajaa tiuhaan tahtiin. Foreign Affairsin isä Enterprise oli ruunikko ja raamikas ori, joka lukeutuu Cullamoren kantahevosiin.

Top Brassin emä Eilo's Shadow of the Sorrow oli Avalon Racehorsesin kasvattama tummanruunikko tamma, joka kilpaili keskipitkillä matkoilla. Sen isä Dark Chest of Wonder ja emä Secret Love vaikuttivat myös Avalon Racehorsesissa.

Foreign Affairs VFU
trn 165cm - unraced
Enterprise rn 160cm - unraced

Summer Leit trn 168cm - unraced

Eilo's Shadow of the Sorrow
trn 166cm - 12: 1-2-2-2, €16,700
Dark Chest of Wonder m 165cm
Secret Love trn 165cm - 31: 2-3-5-2, €37,000
isälinja: Enterprise, emälinja: Secret Love - koko sukutaulu


CASXXIII f Air Mythic VFU (out of Air Magic VFU, GI 9: 3-2-2-0, €521,700, sprinter)
CASXXIII c Beginner's Luck VFU (out of Rockin' Dream ESC, GII 8: 3-2-1-1, €656,400 & $550,000, middle distance stayer)
CASXXIII c Box Office Bomb VFU (out of Willowsweep RVC, GII, 15: 4-7-0-0, €939,100, middle distance stayer)
CASXXIII f Top Model VFU (out of Finerthingsinlife VFU, GII 15: 3-5-2-1, €725,800 & $63,000, sprinter)
CASXXIII f Viiaipii VFU (out of Celebration VFU, GI 16: 5-5-3-1, €1,431,100 & $29,000, sprinter/miler)

 

Top Brass ei koskaan kilpaillut laukkaradoilla, koska vaihtoi tiuhaan tahtiin omistajaa elämänsä aikana. Sukunsa puolesta ori olisi todennäköisesti menestynyt mailerina noin 7-9 furlongin matkoilla.

 

// virtuaalitalli - a sim-game stable //