©Audrey C. Crosby
englantilainen täysiveritamma, s. CAS 10
El Chulo x La Invitacion, kasv. Salvador Perez
tummanrautias lsi 160cm
UR (GIII), 18: 3-9-1-1, RD$518,400, miler (7-8f)

La Tentacion on helppoluonteinen tamma, jonka kanssa tulee toimeen kuka vain vauvasta vaariin. Se seurailee mielenkiinnolla ihmisten puuhia ympärillään ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Harjauksesta tamma pitää kovasti ja joskus lapoja puunattaessa se saattaa alkaa painamaan harjaa vastaan, kun se tuntuu Tentacionin mielestä niin mukavalta! Töihinkin tamma lähtee melko mielellään, välillä sillä on kuitenkin hyvin tahmeita päiviä, jolloin tamman saaminen vauhtiin vaatii kovasti töitä.

Tammalaumassa Tentacion on aina viimeinen ruokailemaan pääsevä, sillä muut tammat tuntuvat vieroksuvan sen ylisosiaalista luonnetta. Emänä se on kuitenkin mitä parhain: tamma pitää jälkeläisilleen tiukat rajat, mutta intoutuu toisinaan leikkimäänkin jälkikasvunsa kanssa. Tentacion hoitaa mielellään myös muiden tammojen varsoja ja jopa imettää niitä oman varsansa ohella ilman ongelmia.


©Bud Morton

El Chulo rn 159cm

Cicles

Amoamimama
La Invitación rt 162cm Rapidito
La Sensacion
isälinja: evm, emälinja: evm


CASXIX f La Ilusión VFU (by Imperialist, GII 14: 4-3-4-0, $869,000 & €470,000, miler)
CASXXII f La Asesina Volvió VFU (by Puedo Con Todos, GI 10: 10-0-0-0, €7,314,618, miler)

 

La Tentacion kilpaili Dominikaanisessa tasavallassa hiekkaradoilla lähinnä mailerina. Tamman parhaat kilpailusuoritukset ovatkin tasan mailin matkoilta. Se lopetti kilpauransa kuusivuotiaana, jolloin se venäytti harjoituksissa yhden jaloistaan ja joutui jäämään pidemmälle lomalle. Kun parantumisesta ei ollut lähiaikoina toivoa, Tentacion päätettiin kokeilal astuttaa ja se jäi sille tielle.

// virtuaalitalli - a sim-game stable //