Cullamore's Thoroughbreds
©Lydia A. Williams ©Candice Chavez
 
Home Information & Copyrights

 

BOOMTOWN BALLOON - Myyty, uudet sivut

englantilainen täysiveritamma, s. CAS 20
Exit Route x Boomtown Boomplay
kasv. Boom Town Racing, Yhdysvallat
rautias (sabino) lsi 157cm
NR, miler

Boomtown Balloon on oikea mestarikarkulainen. Toisaalta se muistuttaa myös paljon kissoja: kun silmä välttää, se on pahanteossa, mutta jotenkin tamma onnistuu aina lipeämään paikalta ennen kuin se saadaan kiinni itse teossa! Luonteeltaan Boomtown Balloon on todella ystävällinen ja kiltti, joten sen ainoa huono piirre on sen saippuamainen olemus. Tamma rakastaa viilettää vapaana pitkin maita ja mantuja ja vaikka sitä käsittelevät ainoastaan ammattilaiset, ei tamman karkumatkoja pysty laskemaan edes kahden käden sormin... Onneksi se on personaaltaan sellainen, että se tulee mainiosti toimeen myös hevostovereidensa kanssa, niin suurilta haavereilta ollaan onnistuttu välttymään.

Radalla Balloon on yritteliäs ja meneväinen, mutta väsyessään se olisi heti luovuttamassa ja vaatii paljon motivointia jatkaakseen reippaasti.

©Audrey C. Crosby
©Audrey C. Crosby

PEDIGREE & PROGENY

Exit Route
rn 160cm - GI 18: 5-4-6-0

Staff Only rt 160cm

Beautiful Lies rn (sabino) 159cm
Boomtown Boomplay
rt (sabino) 157cm - NR
Boomtown Boomerang rt (sabino) 159cm
Boomtown Boombox rt 156cm
isälinja: evm, emälinja: evm - koko sukutaulu


CAS29 c Fahrenheit VFU (by Farruko, GIII 13: 3-4-4-0, €292,568, miler)

CAS30 f Flower Blossom VFU (by Soon Enough, GI 16: 8-3-0-0, €1,986,600, sprinter)

 

RACE RECORD

Boomtown Balloon ei koskaan päässyt kilparadoille asti, sillä se kasvoi ja kehittyi hitaasti. Kolmivuotiaana tamma treenasi aktiivisesti ensimmäistä starttiaan varten, mutta juuri ennen kilpailua se todettiin tiineeksi. Ilmeisesti se oli karkumatkallaan lähtenyt etsimään sopivaa sulhoa ja löytänytkin sopivan...

 

 

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.