Cullamore's Thoroughbreds
 
Home Information & Copyrights


CASXXV: Sabanas de Zebra ja Dancin' Dream kaksoisvoittoon Acornissa! (31/07)

Triple Tiaran ensimmäisessä osassa, the Acorn Stakesissa loistivat cullamorelaiset. Lähdön veivät ylivoimaisesti Cullamoren omistuksessa olevat tammat Dancin' Dream ja Sabanas de Zebra, jotka kamppailivat keskenään voitosta aina kalkkiviivoille asti. Voittaja tarkistettiin lopulta maalikameran kuvasta: se oli tällä kertaa Dancin' Dream! Tiaran toisessa osassa oli puolestaan Sabanas de Zebran vuoro loistaa, eikä se epäröinyt käyttää tilaisuutta hyväkseen. Se aloitti kirin aikaisin ja voitti lopulta komeasti kolmen hevosenmitan johdolla!


CASXXV: Cullamorelle onnistumisia Triple Crown -karsinnoissa (30/06)

Cullamoren kolmivuotiaat ovat ottaneet osaa Triple Crown -lähtöjä edeltäviin karsintalähtöihin hyvällä menestyksellä. "Tänään Stormsky Stablessa Ranskassa juoksivat Grade I -tason Wood Memorial -lähdössä tammat Buena Conducta ja Sabanas de Zebra. Molemmilta odotettiin hyvää juoksua ja sellaisen saimme. Olemme todella tyytyväisiä tammojen kolmanteen ja toiseen sijaan, sillä lähdössä oli mukana peräti seitsemän hevosta", kommentoi Silent Moukkis.

Myös aikaisemmin Sasnak Racingin kilparadalla juostu Grade II -tason Rebel Stakes meni Cullamorelaisittain erinomaisesti, sillä siihen osallistuneet El Cangri ja Feedmeimfamous sijoittuivat lähdössä neljänneksi ja toiseksi, mikä oli hyvä suoritus 11 hevosen lähdössä etenkin, kun molemmat orit ovat nousseet nopeasti Grade II -tasolle.


CASXXV: Cullamore vaihtaa jalostusorikantaansa (11/06)

Cullamoren jalostusoritoimikunta on päättänyt muuttaa toiveita jalostusoriksi haikailevien orien vaatimuksista. "Haluamme tarjota tammanomistajille vain parasta, joten tästä lähtien tarjoamme jalostukseen vain huippulaadukkaita, Grade I -tasolla kilpaurallaan menestyneitä ja hyväsukuisia oreja. Samasta syystä olemme päätyneet myymään ainakin orit Goldkeeper, Lord Zeon, Monarquist ja Silver Lining. Toistaiseksi uuden kodin ovat löytäneet vain Goldkeeper, joka matkaa Ranskaan Stormskyn tilalle, ja Monarquist, joka muutti jo vuodenvaihteen jälkeen Lilium Racehorsesiin Englantiin. Toivotamme oreille erinomaista jatkoa jalostusorinuralla ja otamme edelleen vastaan tarjouksia oreista Lord Zeon ja Silver Lining".

Tällä kaudella Cullamoressa astuvat ensi kertaa puolestaan Dixieland Rock (Irlanti, tarjotaan julkisesti) ja Contender VFU (Dominikaaninen tasavalta, ei julkisessa käytössä).

 

Uutiset vuodelta CAS XXIV
Uutiset vuodelta CAS XXIII
Uutiset vuodelta CAS XXII

Uutiset vuodelta CAS XXI
Uutiset vuodelta CAS XX
Uutiset vuodelta CAS XIX

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.