Cullamore's Thoroughbreds
 
Home Information & Copyrights31/07/13: Useita hevosia merkattu myyntiin
30/07/13: Breeders' Cup -osallistujat varmistuneet
23/07/13: Tijuana Iced Tea mukaan BC Juvenile Filliesiin
16/07/13: Kaksivuotiaat menestyivät Ranskassa!
09/07/13: Tuontitamma Pirouette myyty Sasnak Racingiin
08/07/13: Blue Screen siitostammaksi
04/07/13: Away With You & Sirocco Nur Arabiansiin
03/07/13: Ferdinand VCJ Dirt Cupin voittoon
01/07/13: Millenarian Cadillacs ylivoimainen Acorn Stakesissa
01/07/13: Domination Hopeful Stakesin toinen
01/07/13: Tijuana Iced Tea voittoon GII-tasolla!
01/07/13: Skyest virtuaalilehteen
01/07/13: Jackdaw Sway GIII-voittoon

28/06/13: Uusia hevosia huutokaupasta
27/06/13: Siesta ja Private Party siitokseen
26/06/13: Millenarian Cadillacs Acorn Stakesin 2.
17/06/13: Pink Curva Grande ja Wild Again SNAK Cullamoreen
14/06/13: Ei Triple Crown -osallistujaa
14/06/13: Continental Success mukaan Sairento Kinen
13/06/13: Hexagon maidenvoittoon ensiyrittämällä
07/06/13: Fleet Silver muutti Farleigh Acresiin
07/06/13: Millenarian Cadillacs suuntaa Triple Tiaraan
07/06/13: Cullamorelle kolme voittoa Dubaissa!
03/06/13: Millenarian Cadillacs Sim Futurityyn
03/06/13: A Whim Away siitostammaksi
02/06/13: True Vision DMOR muutti Cullamoreen

27/05/13: Cullamoren maidenhevoset voitokkaita kotiradalla
26/05/13: Useita hevosia myynnissä
26/05/13: Millenarian Cadillacs Triple Tiara -ehdokas?
26/05/13: Ferdinand tähtää Singaporen sprinttilähtöön
25/05/13: Absolution Sim Lightningin neljäs
14/05/13: Kaksi uutta tuontihevosta saapui Irlantiin

 

CAS XXIX: Useita hevosia merkattu myyntiin (31/07)

Useita kilpailuikäisiä ja muutama varsa ja siitostamma on listattu myyntiin. Muun muassa Grade III -tasoinen vuonna 27 syntynyt ori Sugar Daddy (i. Amor Amor Amor) on myynnissä, minkä lisäksi siitostammoista jo pidempään Cullamoressa vaikuttanut Season of Silk CTB on päätetetty myydä. Lisää myytäviä löytyy kilpahevosten ikäluokkasivuilta.

 

CAS XXIX: Cullamoren Breeders' Cup -osallistujat varmistuneet (30/07)

Kauden päättävässä Breeders' Cup -viikonlopussa Cullamoren silkeissä edustaa tänä vuonna seitsemän hevosta. Kilpailukoitoksen avaa kaksivuotias tamma Hypnose Breeders' Cup Juvenile Turf -lähdössä. "Tamma on voittanut puolet starteistaan, vaikka sen suoritukset ovat olleet vähän ailahtelevia. Parhaimmillaan se voi tehdä nappijuoksun ja yltää voittoon asti", kommentoi tammaa valmentava Gregory Silver.

Ensimmäisen päivän neljännessä lähdössä, Grade I -tasoisessa Breeders' Cup Juvenile Filliesissä, mukana on menestyksekäs Tijuana Iced Tea Dominikaanisen tasavallan tallista. Se on jo voittanut Grade I -tasolla, joten lähdön taso tuskin yllättää tammaa. Tijuana Iced Tealla on kuitenkin takanaan lähiajalta epäonnistunut juoksu oriseurassa, mutta Cullamoressa ollaan vakuuttuneita tamman iskukyvystä tammalähdössä.

Villinä korttina Breeders' Cupiin lähtee tuontitamma Mystic Dancer, joka on juossut tasaisesti rahasijoille viimeaikaisissa kilpailuissaan. "Voi olla, ettei Mystic Dancerin vauhti vielä riitä kovatasoinen GI-lähdön Breeders' Cup Filly & Mare Turfin voittoon, mutta uskomme vahvasti sen mahdollisuuksiin sijoittua. Tammalla on kuitenkin takanaan jo kaksi Grade I -tason lähtöä ja se tuli molemmissa hienosti toiseksi", kommentoi valmentaja Gregory.

Breeders' Cupin Ladies' Dayn päättää Breeders' Cup Ladies' Classiciin osallistuva Millenarian Cadillacs, jolta odotetaan lähdöstä huipputulosta. "Millenarian Cadillacs on todistanut kykynsä jo monta kertaa uransa aikana ja odotamme tamman vähintään sijoittuvan kolmen parhaan joukkoon, vaikka juoksu ei sujuisikaan aivan odotusten mukaisesti", Cullamoren omistaja Silent kertoo ja lisää: "Tietenkin minä laitan rahani liikoon sen puolesta, sen verran vakuuttava se on harjoituksissa ollut."

Breeders' Cupin pääpäivän aloittaa Breeders' Cup Juvenile -lähdössä kaksivuotias ori Domination, joka todennäköisesti saa vastaansa kovia kilpakumppaneita. Voitto voi orilla jäädä vain haaveeksi, sillä tämän vuoden kaksivuotiaissa on todellisia huippunimiä, jotka tuskin jättävät kilpailukauden tärkeintä tapahtumaa väliin.

Päivän kolmannessa lähdössä, Breeders' Cup Dirt Milessa, juoksee viimeistä kertaa Cullamoren silkeissä kolmivuotias ori Jackdaw Sway, jonka on määrä muuttaa kilpailukauden päätteeksi Carter Thoroughbredsiin. Jackdaw Sway on saanut kilpailurytmistä kiinni kolmivuotiskaudellaan ja siltä odotetaan hyvää suoritusta lähdössään.

Tänäkään vuonna Cullamorella ei ole Breeders' Cup Classic -osallistujaa, joten Breeders' Cup Turf Milessa juokseva Mr Mayweather jää viimeiseksi punasinisissä silkeissä kilpailevaksi hevoseksi tällä kaudella. "Ori on tehnyt melko tasaisia suorituksia tällä kaudella ja läpi kilpauransa, mutta ilmoitimme sen Breeders' Cupiin tänä vuonna lähinnä kokeilumielessä", kertoo myös Mr Mayweatheria valmentava Gregory. "Uskon sen kyllä yltävän rahasijoille saakka", hän lisää.

 

CAS XXIX: Tijuana Iced Tea voitokas Sasnakin radalla (23/07)

Kaksivuotias tamma Tijuana Iced Tea jatkoi voitokasta kulkuaan Sasnak Racingin laukkaradalla Yhdysvalloissa. Tamma osallistui Breeders' Cup Juvenile Fillies -karsintalähtöön, Grade I -tasoiseen Sasnak Serrana Stakesiin, jossa mittaa toisistaan otti tänään vain kolme nuorta. "Vastassa olivat kovia kilpailutuloksia tehneet tammat Feu de Joie SNAK, joka juoksi kotiradallaan, ja Farleigh Acresin omistama Adored Rhyme CTB, joka voitti hiljattain Laukkajaoksen Juvenile Stayer Cupin. Lähtö oli erittäin kovatasoinen, mutta Tijuana Iced Tea piti puolensa ja jätti taakseen molemmat supertammat", kertoo tammaa valmentanut Amaury de la Vega ja jatkaa iloiten: "Hyvähän se vaan on, että voittoja tulee, se tietää minullekin bonuksia".

Tijuana Iced Tea suuntaa Sasnak Serrana Stakes -voiton myötä kauden päättävään Breeders' Cupiin, jossa se ottaa osaa Breeders' Cup Juvenile Fillies -lähtöön. Tamma ehtii levätä ja valmistautua oletettavasti kovatasoiseen koitokseen kuukauden päivät, sillä se pidetään tänä vuonna joulukuun puolivaiheilla.

s

CAS XXIX: Tuontitamma Blue Screen siitostammaksi (08/07)

Hiljattain ensimmäistä kertaa järjestettävän Double Dirt Challengen sprinttisarjan ensimmäisen osakilpailun, Jockey Club Dirt Sprint Stakesin, voittanut Blue Screen on päätetty siirtää siittolan puolelle. "Blue Screen on ollut kolmivuotiskaudellaan erinomaisessa vireessä, mutta sillä on ollut ongelmia oikean etujalan kavion kanssa: se sai kolhun ja halkesi Voicemail Stakesin aikana huhtikuun alussa ja näytti jo parantuneen, mutta joutui jälleen koville tamman viimeisimmissä startissa", kommentoi Cullamoren omistaja Silent.

Blue Screenin uran kohokohdiksi jäivät Grade I -tason Leopard Feig Stakesin ja aiemmin mainitun Jockey Club Dirt Sprint Stakesin voitto. Nyt tamma saa totutella siittolan verkaisempaan elämänrytmiin ja voi olla, että se astutetaan jo ensi vuonna.

 

CAS XXIX: Millenarian Cadillacs otti 10. voittonsa! (03/07)

Kolmivuotias menestyjätamma Millenarian Cadillacs otti uransa kymmenennen voiton Triple Tiaran kolmannessa osakilpailussa Coaching Club American Oaksissa. Lähtöön osallistui yhteensä neljä tammaa, mukaan lukien Millenarian Cadillacsin turvanmitalla The Acorn Stakesissa päihittänyt Heli. Se loikin cullamorelaiselle tammalle kovat paineet lähdössä jo alusta alkaen. Millenarian Cadillacs piti kuitenkin omasta vauhdistaan kiinni aina loppumetreille saakka johtaen kilpailua lähes alusta loppuun.

"Luulimme Millenarian Cadillacsin jo väsähtäneen, kun muu joukko alkoi hakea ulompia ratoja sen ohittamiseksi, mutta sen huomatessaan tamma vain vaihtoi isomman vaiheen silmään ja lipui maaliin kevyesti!", kehuu kilpailua aitiopaikalta seurannut Silent. Loppujen lopuksi tamma voitti viiden hevosenmitan erolla toiseksi tulleeseen Heliin. Kolmanneksi itsensä taisteli Farleigh Acresin Halfmoon Feig. Triple Tiara -voitto ei jäänyt Millenarian Cadillacsilta kuin turvanmitan päähän.

 

CAS XXIX: Skyest Virtuaalihevosten maailma -lehteen (01/07)

Maitovarsa Skyestin kasvua tullaan seuramaan Virtuaalihevosten maailma -lehdessä. Tammavarsa valittiin ikäluokkansa joukosta lupaavimpana varsana lähinnä sukunsa puolesta. "Skyestin uraa pääsee seuramaan lehdessä lähietäisyydeltä ja palstalla tullaan jakamaan niin ilot kuin surutkin, joita vastaan tulee", kertoo Cullamoren PR-edustaja Giovanni Scamolla.

 

CAS XXIX: Huutokaupasta kotiin kaksi nuorta (28/06)

Cullamore teki korkeimman tarjouksen yksivuotiaasta Wild Again SNAK:ista ja kaksivuotiaasta Pink Curva Grandesta Laukkajaoksen huutokaupassa kesäkuun alussa. Molemmat tammavarsat ovat muuttaneet Cullamoren Irlannin siipeen asumaan ja Pink Curva Granden kilpaura on jo päässyt alkamaan Cullamoren nimissä. "Toivomme tammojen tekevän hyvän kilpauran, jotta saamme ne myöhemmin rikastuttamaan Cullamoren sukutauluja", kommentoi Cullamoren omistaja Silent.

Tilalla on tapahtunut muitakin muutoksia hevoskantaan viime kuukausina, sillä Dominikaanisen tasavallan kilpatammat Private Party ja Siesta ovat nyt päättäneet kilpauransa ja siirtyivät siittolan puolelle. Lisäksi Cullamore teki ostotarjouksen Carter Thoroughbredsin kasvattamasta tammasta Funky Lady CTB, jonka kaupat sinetöitiin tällä viikolla. Funky Lady CTB saapunee Cullamoreen kesän lopulla.

 

CAS XXIX: Cullamoren kaksivuotiaat huippuvedossa

Tämän vuoden harjoitusaikataulu ja nuorien kilpahevosten ruokintasuunnitelma on osunut häränsilmään. Cullamoren 32 uudesta kilpauraansa aloittavasta kaksivuotiaasta peräti yhdeksän on jo rikkonut maideninsa ja suuri osa teki sen ensimmäisessä lähdössään. Cullamoren henkilökunnan odotukset kaksivuotiaiden suhteen ovat varovaisen toiveikkaat. "Toivomme saavamme yhden tai parhaassa tapauksessa jopa kaksi nuorta oria mukaan ensimmäistä kertaa juostavaan Juvenile Grand Slamiin. Lisäksi haaveissa on tänäkin vuonna Ranskan Sim Criterium des Pouliches ja Grand Sim Criterium -voitot. Toki kauden kruunaisi Breeders' Cup Juvenile -lähtöjen hyvät tulokset, mutta ehkä se on jo liikaa odotettu", kommentoi toiveikkaana Cullamoren omistaja Silent.

Kaksivuotiaista lupaavimmat ovat jo valmiita kilpailemaan Grade II -tasolla, mutta kauden ollessa hyvin alussa, ei sopivia kaksivuotiaille tarkoitettuja lähtöjä ole vielä saatavilla. Sen vuoksi kaksivuotias tamma Charlotte Jones ja orit Southern Charm, Windjammer, Darth Vader ja Domination valmentautuvat tällä hetkellä tavalliseen tapaan, mutta eivät kilpailujohteisesti. Suurimmat odotukset kohdistuvat Farleigh Acresin nykyisin jo ansaittuja eläkepäiviä viettävän huippuorin, Doomsday Feigin, poikaan Darth Vaderiin, jonka emä on muun muassa GI The Acorn Stakesin voittanut tamma Dancin' Dream.

 


Uutiset vuodelta CAS XXVIII
Uutiset vuodelta CAS XXVII
Uutiset vuodelta CAS XXV
Uutiset vuodelta CAS XXIV
Uutiset vuodelta CAS XXIII
Uutiset vuodelta CAS XXII

Uutiset vuodelta CAS XXI
Uutiset vuodelta CAS XX
Uutiset vuodelta CAS XIX

 

 

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.