Cullamore's Thoroughbreds
 
Home Information & Copyrights


CASXXIII: Huippuori Puedo Con Todosin varsat pian radoille! (13/03)

Huippukilpauran tehneen Puedo Con Todosin ensimmäiset varsat täyttävät vuodenvaihteessa kaksi ja pääsevät täten aloittamaan kilpauransa."Olemme jo pitkään ja hartaudella odottaneet tätä päivää!", huudahtaa Cullamoren omistaja Silent Moukkis. Cullamoren omistuksessa Puedo Con Todosin ensimmäisistä varsoista on kuusi ja niiden kehitystä on seurattu uteliaina. "Orivarsat Quién Contra Mi ja Rey de Reyes ovat olleet kasvussa hieman tammoja hitaampia eivätkä ulkonäöllään hurmaa. Uskomme niiden kuitenkin kehittyvän ja etenevän nopeasti kilpaurallaan nopeasti heti, kun ne saavat kunnon valmennusohjelman käyntiin. Luonne on myös isältä perittyä...", hän jatkaa. Tammavarsoja Puedo Con Todosista syntyi Cullamoreen neljä ja ne ovat orivarsoja huomattavasti tasaisempia, mutta silti melkoisen kipakkoja luonteeltaan. "Parhaita tuloksia odotamme Mala Conductan varsalta Buena Conductalta ja Oasis de Fantasian varsalta Oasis de Amorilta", kommentoi Silent. Puedo Con Todosin varsat aloittanevat kilpauransa vuodenvaihduttua maaliskuussa, joten jännitettävää riittää vielä pitkäksi aikaa.

Yksivuotiaista mielenkiintoisia seurattavia tulevat todennäköisesti olemaan Puedo Con Todoslaisten lisäksi Breeders' Cup Sprint -voittaja Burnin' Sneakersin orivarsa Feedmeimfamous tammasta Almost Famous. "Se on tallihenkilökunnan mukaan sisukas ja yritteliäs luonteeltaan, mikä lupaa hyvää kilpauralle", Silent kertoo ja jatkaa: "Odotamme suuria myös tammavarsasta Poison Divine, joka on huippuori Poison Bay CTB:n jälkeläisiä ja hienosta cullamorelaisesta emälinjasta ja uteliaisuutta herättää tammavarsa Rush, joka on samasta emästä viimeisimmän Triple Tiara -voittajan, Cuba Bluen, kanssa. Mielenkiinnolla odotetaan myös sasnakilaisen Smooth Move SNAK:n ensimmäistä lähtöä, onhan sillä takaan varsinainen huippusuku. Aika näyttää, mihin asti näillä riittää vauhti..."

CASXXIII: Autoselfdestruction erinomaisessa vireessä (07/03)

Kolmivuotias Autoselfdestruction on tehnyt tällä kaudella erinomaisia suorituksia kilparadoilla. Sen viimeisin voitto tuli kotiradalla Grade I -tason Joe Hirsch Turf Classicissa, joka on 12 furlongin matka nurmiradalla kolmivuotiaille ja sitä vanhemmille hevosille. "Ori otti Joe Hirschissa hitaan lähdön, enkä uskonut sen alun perusteella voivan saapua ensimmäisenä maaliin", kommentoi Cullamoren omistaja Silent Moukkis. "Lähdön edetessä ori pääsi kuitenkin hyvään rytmiin ja alkoi saavuttaa johtavaa Sasnak Camizaria. Kilpailu jäikin lopulta näiden kahden välille ja ne saapuivat maaliin rinta rinnan kymmenen hevosenmitan erolla kolmanneksi tulleseen Blacinel Litaan. Maalikameran kuva vahvisti lopulta Autoselfdestructionin voittaneen niukasti", jatkaa Silent. Autoselfdestruction ottaa mahdollisesti vielä osaa toiseen Grade I -tason lähtöön, mutta sen kauden lopun varsinainen tavoite on Breeders' Cup Turf.

CASXXIII: Autoselfdestruction vei American Derbyn! (23/02)

Dominikaanisessa tasavallassa asuva kolmivuotias ori Autoselfdestruction otti osaa Stormsky Stablen radalla juostuun Grade II -tason American Derbyyn syyskuussa. Koko uransa ajan ori on tehnyt tasaista jälkeä kilparadoilla, eikä se pettänyt odotuksia tälläkään kertaa. "Autoselfdestruction on luonteikas kaveri, joka ei mielellään luovuta. Tänään se juoksi koko sydämestään ja teki kertakaikkiaan erinomaisen suorituksen!" kuvailee sen valmentaja Amaury de la Vega. "Ori on myös todella rauhallinen matkustamisen suhteen ja se kotiutuu uusiin paikkoihin nopeastieikä meillä ei koskaan ole ollut sen kanssa minkään tason ongelmia. American Derby -voiton myötä ori on päätetty viedä kauden päätteeksi Breeders' Cupiin", Amaury kertoo. Autoselfdestruction tulnee kilpailemaan vielä Grade I -tason lähdössä ennen kauden huipennusta ja mikäli kaikki sujuu odotusten mukaisesti, se pääsee ottamaan hevosesta mittaa Breeders' Cup Turfiin.

CASXXIII: Cullamorella menestyksekäs päivä Ranskassa (22/02)

Kilpailupäivä Ranskassa Stormsky Stablen radalla sujui cullamorelaisittain erinomaisesti. Tilan kaksi menestyksekkäintä kolmivuotista oria, Chicago Skyline ja Lionheart voittivat kumpikin lähtönsä, minkä lisäksi myös Strangersinthenight dominoi lähdössän. Lionheart otti helpon voiton kolmivuotiaille tarkoitetussa Grade II -tason Swale Stakesissa ja sai täten osallistumisoikeuden Breeders' Cup Sprintiin. "Lionheart on tehnyt tasaisenvahvoja suorituksia koko kilpailu-uransa ajan ja on hyvin todennäköistä, että ori tulee ottamaan osaa Breeders' Cupiin jo tällä kaudella", kommentoi oria valmentava Gregory Silver.

Chicago Skyline puolestaan voitti Grade III -tasoisen lähtönsä ja edennee seuraavassa lähdössään kilpailemaan jo Grade II -tasolla. Kaiken kaikkiaan sen kilpaura on ollut menestyksentäyteinen, sillä seitsemästä lähdöstään se on voittanut tähän mennessä kolme. "Chicago Skyline on mainiossa vedossa. Kolmivuotiskaudellaan se on alkanut tehdä ennennäkömätöntä tulosta ja ori on parantanut ennätyksiään huimasti", kertoo oria kilpailuissa luotsaava Gavin de Ruyer. "Ja sitä on ilo ratsastaa!", hän lisää.

CASXXIII: Battledrive, Black Humour ja Sensato myyty (14/02)

Cullamoressa jalostusoreina toimineet orit Battledrive, Black Humour ja Sensato on myyty Cullamoren kaivatessa orivalikoimaansa enemmän vaihtelevuutta sukujen suhteen. Battledrive ja Black Humour saivat uuden kodin Golden Racehorsesista Iso-Britanniasta ja Sensato puolestaan myytiin Daymor Acresiin yksivuotiaiden Riverdancen ja Celebrityn ohella. Onnea kaikkille uuteen kotiin!

CASXXIII: Tämän vuoden varsoja varattavissa (05/02)

Tänä vuonna Cullamoressa syntyi yhteensä 29 varsaa, joista myyntiin on tulossa seitsemän, viiden jo löydettyä tulevan kotinsa. Tammavarsoja on tarjolla kaksi: Air Mythic (Top Brass - Air Magic), jonka puolisisko Air Mystic on Grade II -voittaja ja sijoittunut useasti Grade I -tasolla ja puoliveli Lionheart voittanut jo Grade III -tasolla ja sijoittunut tähän asti kaikissa lähdöissään, ja Simply Love (Amor Amor Amor - Simply the Best), joka on emänsä ensimmäinen varsa.

Orivarsoja myyntiin tulee peräti viisi mitä erilaisemmista suvuista. Have A Cocktail (Have A Drink - Closer Season) edustaa lyhyempää linjaa, eikä sen vanhemmilla ole vielä kilparadoille ehtineitä jälkeläisiä. Puoliveljet Lord Zeppelin (Lord Zeon - Stormcatcher) ja Lord Zeus (Lord Zeon - Shadow of A Doubt) tulevat hyvin cullamorelaisista emätammoista ja ovat niin isänsä kuin emiensä ensimmäisiä varsoja. Näiden ohella varattavissa ovat myös Easy Mission (Episode Feig - Easy Way) ja Shalimar (Shamus PA - Honda Racing).

CASXXIII: Cuba Blue Triple Tiara -voittajaksi! (01/02)

Cullamoren omistama ja kasvattama kolmivuotias Cuba Blue osallistui tämän vuoden Triple Tiaraan erinomaisella menestyksellä ja tilalla päästiin juhlimaan sen ensimmäistä Triple Tiara -voittajaa! "Tamma lähti kilpailuun lähinnä kokeilemaan onneaan ja on pakko sanoa, että yllätyimme todella sen juostessa voittajan ottein jo Tiaran ensimmäisessä osassa, The Acorn Stakesissa", kommentoi tammaa valmentava Gregory Silver ja jatkaa: "Cuba Blue pysyi loistavassa vireessä läpi Mother Goose Stakesin aina Coaching Club American Oaksiin asti ja vei lopulta Tiaran nimiinsä! Se aiotaan ilmoittaa kauden lopulla Breeders' Cup Ladies' Classiciin. Pitää toivoa, että sama vire pysyy yllä."

Cuba Blue on emänsä suvun puolelta jo kolmannen polven cullamorelainen. Tamman emä Light Blue edustaa Cullamoren parhaita isänlijoja, sillä sen isä Warchamp on jättänyt useita erinomaisia kilpahevosia ja isänisä WW Royal Champ on kuuluisa periyttäjänä. Light Bluen emälinja on puolestaan vahva Storm Makerin linja, josta on tullut keskimääräistä parempia juoksijoita. Itse Light Blue teki hienon kilpauran voittaen puolet starteistaan ja tamma on alkanut osoittaa periyttäjän aineksia, sillä sen ensimmäinen varsa, Sasnak Racehorsesin omistama Lights Away jäi siitosoriksi jo nelivuotiaana tehtyään vaikuttavaa jälkeä radoilla. Cuba Bluen isä on Carter Thoroughbredsin omistama Champion BAY.

Triple Crowniin ilmoitetun, huippukaksivuotiskauden tehneen Extreme Tragedyn kohdalla jouduttiin kuitenkin pettymään. Tamma nöyrtyi kilpakumppaniensa rinnalla, eikä onnistunut voittamaan yhtäkään kolmoiskruunun osakilpailua. "Extreme Tragedy tulnee pitämään hieman taukoa kilpailemisesta tällä hetkellä, sillä kruunun viimeinen osa, Belmont Stakes, otti selkeästi sille koville. Se kilpailee seuraavan kerran todennäköisesti vasta kauden lopulla, Breeders' Cupin lähestyessä", kommentoi Silent Moukkis, Cullamoren omistaja.

CASXXIII: Vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa (26/12)

Cullamoressa juhlittiin uuden CAS-vuoden alkua rauhallisesti. Vuoden XXIII tavoitteet ovat jo joidenkin hevosten kohdalla selvät: kolmivuotias Extreme Tragedy tulee ottamaan osaa Triple Crowniin tai tammojen versioon, Triple Tiaraan. Se teki erinomaisen kaksivuotiskauden päättäen sen upeaan voittoon Newport Racingin radalla Grade I -tason Meon Valley Stud Fillies' Milessa. Toinen mahdollinen Triple Tiara -osalllistuja on Cuba Blue, joka sekin teki hienon kaksivuotiskauden, joka päättyi Grade II -tason voittoon ja statistiikkoihin 5: 2-0-1-1. Myös Lionheartin kolmivuotiskaudelta odotetaan suuria, sillä ori sijoittui kaikissa viimekauden lähdöissään ja on kaikin puolin lupaava.

"Tämä tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen vuosi, sillä meillä on muutama erinomainen kolmivuotias ja useita lupauksia kaksivuotiaiden joukossa", kommentoi Cullamoren omistaja Silent Moukkis. "Erityisen utelias olen näkemään kuinka Treasure Bay CTB aloittaa kilpauransa, sillä sen isä on paljon menestystä niittänyt irlantilaisori Poison Bay CTB. Tallihenkilökunnan parissa mielenkiintoa herättävät kovasti lisäksi True Image, joka on Kentucky Oaks -voittaja True Loven ensimmäinen tammavarsa ja täysin cullamorelaista sukua, ja High Voltage sekä Cameroon, jotka tulevat molemmat Grade I -sukulinjoista", hän jatkaa.

Varsakevät tulee tänäkin vuonna olemaan kiireinen. Vuoden odotetuimmat ovat todennäköisesti yhdistelmät Cool Patrol - Thunder Cat, joka on jo etukäteen varattu Daymor Acresiin, Ecuador - Stormsky's Caronda, Seguroski - Junglefever ja Triple Crown -voittaja Poison Coven varsa tammasta Farleigh Triplesix, mutta näiden ohella tilalla tulee syntymään useita mielenkiintoisista, mutta vähemmän nimekkäistä suvuista tulevia lupauksia.


Uutiset vuodelta CAS XXII

Uutiset vuodelta CAS XXI
Uutiset vuodelta CAS XX
Uutiset vuodelta CAS XIX

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.