Cullamore's Thoroughbreds
 
Home Information & Copyrights


CASXIX: Kiireinen varsakevät tuloillaan (17/04)

Cullamoressa eletään joulukuun loppua ja arvokilpailuiden menestyksen ohella on jo alettu jännittää tulevaa kevättä. "Odotamme ensi vuonna syntyväksi yhteensä 20 varsaa Cullamoren Irlannin yksikössä ja Dominikaanisen tasavallan siivessä odotetaan viittä varsaa", Cullamoren omistaja S. Moukkis kertoo. "Irlantilaisista varsoista peräti yhdeksän on tulossa myyntiin, mikäli kaikki sujuu hyvin, joten nyt kaikki lupauksia etsivät tarkkana" Silent naurahtaa.

Vuodenvaihteessa radoille ryntää lähes 40 kaksivuotiasta Cullamoren silkeissä. "Kaksivuotiaissa ei ensivuonna ole mitään suuria tähtiä, ainakaan näin ennakkoon arvioituna. Kaikki ovat juosseet hyviä aikoja viimeaikaisissa harjoituksissa, joten jäämme uteliaina odottamaan, millaisia tuloksia ensimmäisistä lähdöistä tulee", Silent sanoo ja jatkaa: "Cullamoren radalla Irlannissa juostaan myös kahdet maiden-laukat heti vuoden alkuun, joten vuoden ensimmäiset kuukaudet tulevat varmasti kulumaan kuin siivillä asioita järjestellessä."


CASXIX: Obsession Breeders' Cup Ladies' Classic -voittoon! (16/04)

Breeders' Cupin ensimmäinen päivä, Ladies' Day, sujui Cullamorelaisittain mainiosti. Avoimissa lähdöissä ei menestystä siunaantunut, mutta päivän päälähtö sujui erinomaisesti. "Meiltä oli mukana Ladies' Classicissa kaksi tammaa: Millionsahead ja Obsession. Millionsahead otti aikaisen johdon ja väsyessään jäi loppusuoralla niukasti kolmanneksi Farleigh Acresin Street Sagaa vastaan, Obsessionin tehdessä optimaalisen juoksun ja voittaen Ladies' Classicin!" Silent hehkuttaa. "Tämä on ensimmäinen Cullamorelle koskaan siunaantunut Breeders' Cup -voitto, joten olemme tietenkin erittäin tyytyväisiä", hän jatkaa. Tammat siirtyvät ensi kaudella siitokseen.

CASXIX: Puedo Con Todos vei Hopeful Stakesin (12/04)

Kaksivuotias ja yhä voittamaton Puedo Con Todos juoksi tänään toiseen arvokilpailuvoittoonsa voittaessaan Hopeful Stakesin, seitsemän furlongin matkan kaksivuotiaille. Viime startissaan Grade II -tason Remsen Stakesissa ori suoriutui erinomaisesti, vaikka matka oli sille tavallista pidempi, yhdeksän furlongia. "Tänään ori otti ensimmäisen kerran osaa Grade I -tason lähtöön. Vaikka se on erittäin hyvässä vedossa, on pakko myöntää, että tulos yllätti", S. Moukkis kertoo. Puedo Con Todos ottaa kuun lopulla osaa Breeders' Cup Juvenileen.

CASXIX: Cullamorella vahva edustus Breeders' Cup Ladies' Classicissa (07/04)

Cullamorella on tänä vuonna vahvoja ehdokkaita Breeders' Cup -voittajiksi. Ladies' Day -päivänä Cullamoren silkeissä juoksee viisi hevosta: Dirt Mileen ottaa osaa Banana Republic, Filly & Mare Sprintiin Abusadora ja Juvenile Turfiin Monte Carlo. Päivä huipentuu Breeders' Cup Ladies' Classiciin, johon osallistuu Cullamoresta kaksi tammaa: Millionsahead ja Obsession. "Molemmat ovat juosseet vakuuttavasti viime aikoina. Odotamme kummaltakin hyvää suoritusta tästäkin lähdöstä" Cullamoren omistaja S. Moukkis toteaa.

Breeders' Cupin pääpäivään osallistuvat puolestaan Puedo Con Todos (Juvenile) ja Malibu Express (Sprint). Puedo Con Todos on tehnyt vahvan kauden ollen voittamaton ja Malibu Express on tehnyt tasaista jälkeä viimeaikaisissa lähdöissään, joissa se on aina tullut rahasijoille. "Kova valmistautuminen on käynnissä ja Cullamoressa jännitetään jo, millaisia tuloksia kilpailusta mahtaa tulla ..." Silent kertoo.

CASXIX: Kolme prismaticlaista tammaa Cullamoreen vuokralle (06/04)

Tammat Chameleon ARD, For The Askin' ja Hum A Tune tulevat vuoden vuokrasopimuksella Cullamoreen siitoskäyttöön. "Olisimme olleet halukkaita ottamaan Cullamoreen useammankin hevosen, mutta valitettavasti se ei tällä kertaa onnistunut. Olemme kuitenkin hyvin tyytyväisiä jo näiden kolmen upean tamman saamisesta talliin" Silent sanoo. Tammakolmikko saapuu Cullamoreen ensi vuoden alussa.

CASXIX: Puedo Con Todos neljänteen voittoonsa! (04/04)

Kaksivuotias ori Puedo Con Todos on aloittanut kilpauransa voitokkaasti. Se rikkoi maideninsa heti ensimmäisessä lähdössään ja menestys on jatkunut! Kuluvan kuukauden alussa ori ylitti maaliviivan komeasti ensimmäisenä Grade II -tason Remsen Stakesissa ja näin ollen se on valmis juoksemaan Breeders' Cup Juvenilessa. "En olisi unissanikaan uskonut orin menestyvän näin hyvin!" S. Moukkis hehkuttaa. "Se on ollut treenissä verrattain vähän aikaa, sillä se saapui Cullamoreen lähes treenaamattomana kaksivuotiaana. Orin kanssa tehty paljon töitä, mutta tällainen voittokulku yllätti" Silent sanoo ja jatkaa: "Puedo Con Todos päätettiin ilmoittaa viimeaikaisen menestyksen perusteella vielä vuoden lopulla järjestettävään Breeders' Cup Juvenileen ja olemme nyt alkaaneet valmistella oria kovatasoiseen lähtöön. Toivomme tietenkin menestystä, mutta realisti pitää olla. Viime vuosina kaksivuotiaidenkin lähdöt ovat olleet todella kovatasoisia ja kilpailun ollessa Grade I -tasoinen, on se orille kova koitos oli se kuinka hyvässä vedossa tahansa".

CASXIX: Obsession suuntaa Breeders' Cup Ladies' Classiciin (29/03)

Tällä kaudella upeita tuloksia tehnyt tamma Obsession ilmoitetaan vuoden lopulla juostavaan Breeders' Cup Ladies' Classiciin. "Tamma on tehnyt hyviä juoksuja tällä kaudella ja on erinomaisessa vireessä" omistaja S. Moukkis kertoo. Viimeisimmässä lähdössään Jierdan radalla tamma juoksi toiseksi kovatasoisessa Santa Anita Oaks -lähdössä.

Hyvää jälkeä on tällä kaudella radoilla tehnyt myös Millionsahead, jota kaavaillaan juoksemaan myös Breeders' Cup Ladies' Classiciin, mikäli se suoriutuu hyvillä tuloksilla karsintalähdöstään. "Millionsahead juoksee tässä kuussa vielä Battle Series Sprint -sarjan viimeisessä osakilpailussa, sen jälkeen se juokseekin vasta ensi kuun puolivälissä Santa Maria Handicapissa, joka ratkaisee, pääsekö tamma kamppailemaan Obsessionia vastaan Ladies' Classiciin" Silent mainostaa ja lisää: "Yleensä meillä ei ole tapana laittaa omia hevosia rinnakkain, mutta tämä vuosi taitaa olla poikkeus, sillä muita Breeders' Cup -tasoisia hevosia ei tänä vuonna tallissa ole."

CASXIX: Vasta talliin saapunut Fame And Fortune voitokas ensimmäisessä lähdössään (23/03)

Vasta muutama kuukausi sitten ostettu ja maahantuotu amerikkalaistamma Fame And Fortune teki erinomaisen suorituksen ensimmäisessä lähdössään R-Coren radalla. Tamma suoritui kaksivuotiaiden mailin nurmimatkalla ensimmäiseksi yhdeksän hevosen lähdössä ja rikkoi täten maideninsa. "Tamman kasvattaja kyllä kovasti kehui sen sukulinjoja ja viimeaikaisia treenituloksia, mutta niin silakalta se näyttää, että minun oli vaikea uskoa silmiäni sen juostessa voittoon ensimmäisessä startissaan" Silent kertoo. Myös toinen Cullamoren tuore hankinta, Dominikaanisessa tasavallassa syntynyt tamma Nipizca, voitti oman lähtönsä samana päivänä.


CASXIX: Obsession upeaan voittoon Coaching Club American Oaks -lähdössä! (19/03)

True Copyn emälinjaa edustava tamma Obsession on tehnyt kuluvalla kilpailukaudella erinomaisia tuloksia. Hyvin sujuneen kaksivuotiskauden jälkeen tamma ilmoitettiin kolmivuotiskaudellaan Triple Tiaraan. Sen ensimmäinen osa ei sujunut odotusten mukaisesti ja Obsession jäi joukon hännille saapuen maaliin kuudentena. Triple Tiaran toisessa osassa tamma loisti ja vei lähdön! Sama vire jatkui myös Coaching Club American Oaks -lähdössä, jossa tamma juoksi maaliin kirkkaasti ensimmäisenä. "Emme vosi olla tyytyväisempiä tamman kilpailutuloksiin tällä kaudella. Se on tullut tasasisesti sijoille ja juoksi erinomaisesti myös Triple Tiara -osakilpailuissa. Harmi, että tamma ei ollut yhtä hyvässä vireessä kauden ensimmäisessä startissa, The Acorn Stakesissa - muuten meillä olisi tallissa uusi Triple Tiara -voittaja", Cullamoren omistaja S. Moukkis huokaa.


CASXIX: Mother Goose Stakes -päivä erinomainen Cullamorelaisille

Värikäs joukko cullamorelaisia osallistui kesäkuiseen kilpailupäivään, jonka päälähtö oli Mother Goose Stakes, Triple Tiara -kolmoiskilpailun toinen osa. Ensimmäisessä lähdössä Dominikaanisen tasavallan tallista tullut maiden-tasoinen ori Puerto Rico tuli toiseksi ja sitä seuraavan lähdön voitti Cullamoren silkeissä juossut ori Corazon de Hierro, jota täten päästään valmistelemaan seuraavaksi Grade III -tasolle. Upeita kilpatuloksia tehnyt Puedo Con Todos vei myös oman Grade III -tason lähtönsä. Kaksivuotiaan orin statistiikat ovat tällä hetkellä upeat 3: 3-0-0-0!

Päivä jatkui yhtä menestyksekkäänä, kun vuoroon tuli Grade I -tason Elliot VFU Stakes, jonka voittoon juoksi Celebration, joka oli kovassa seurassa ja lähdön ainoa tamma. Päälähdön, Mother Goose Stakesin, lopputulos oli Cullamoren henkilökunnallekin suuren suuri yllätys, sillä kilpailuun pelkästä mielenkiinnosta ilmoitettu ja Tiaran ensimmäisessä osassa toiseksi viimeiseksi jäänyt Obsession teki loistavan juoksun ja ylitti ensimmäisenä maaliviivan! "Kilpailupäivä ei olisi voinut mennä paremmin! Olemme todella iloisia tammojen arvokilpailuvoitoista ja hyvin tyytyväisiä myös kaksivuotiaiden suorituksiin!" Cullamoren omistaja S. Moukkis hehkuttaa.


CASXIX: Kentucky Oaks -voittaja True Love kantavana


Kolmivuotiaana Kentucky Oaksin ja monen muun arvokilpailun voittoon yltänyt tamma True Love astutettiin vuoden alussa Sasnakin upealla War Hero SNAKilla ja on nyt todettu tiineeksi. Siittolan henkilökunta on mielissään positiivisesta uutisesta ja kaikki ottanevat odottavin mielin vastaan tulevan vuoden ja upeasukuisen uuden tulokkaan, mikäli kaikki sujuu hyvin.

Muutkin siittolan tammat on tarkastettu tiineiksi ja ensi vuonna on odotettavissa cullamorelaisittain varsarikas vuosi! Uteliampina True Loven varsan ohella odotetaan Air Magicin varsaa, jonka isä on Farleigh Leopold, ja Extreme Codesin varsaa hienompaakin hienommasta orista Doomsday Feig. "Toivomme kaiken sujuvan hienosti, sillä olemme tänä vuonna todella panostaneet astutuksiin ja tulevista varsoista voisi odottaa huippukilpahevosia", Cullamoren omistaja S. Moukkis toteaa.


CASXIX: Rockin' Dream ESC saapui Cullamoreen

Cullamore on seurannut pitkän aikaa siitoshevosmarkkinoita, ja ahkera työskenteleminen tuotti vihdoin tulosta. Cullamoren siittolaan muutti keväällä mielenkiintoisista sukulinjoista tuleva Rockin' Dream ESC. "Rockin' Dream oli todellinen löytö ja täydellinen täydentämään meidän siitostammakantaamme. Suurin osa tammoistamme edustaa pitkälti cullamorelaisia sukulinjoja, joten tällainen helmi oli pakko saada oli hinta mikä hyvänsä", naurahtaa tammasta tarjouksen tehnyt S. Moukkis.

Aikaisemmin keväällä Cullamoreen muutti englantilaistamma Willowsweep RVC, joka sekin on Silentin mukaan täydellinen lisä Cullamoren siitostammakaartiin. "Willowsweep oli asunut ikänsä kasvattajallaan ja jäänyt lopulta paitsioon siirryttyään pois kilparadoilta. Prismaticista kyseltiin, josko meillä olisi kiinnostusta ostaa tätä kaunista kimoa, ja niiltä istumilta lähetin heille tarjouksen tammasta", Silent kertoo.


CASXIX: Millionsahead huippuvireessä!

Cullamoren kasvattama kimo tamma Millionsahead on aloittanut nelivuotiskautensa melkoisella rytinällä! Vuoden ensimmäisessä lähdössään se jäi niukasti kolmanneksi, mutta paikkasi häviönsä voittaen Ranskassa Stormsky Stablen Battle Series Sprint -lähdön ja juosten seuraavassa lähdössänkin Sasnak Racehorsesin radalla upeaan voittoon! "Upeasti sujuneen alkukauden jälkeen oli ilmiselvää, että Millionsahead tulee jatkamaan Stormskyn Battle Series -sarjakilpailussa, mutta emme osanneet odottaa tamman voittavan seuraavankin osakilpailun!" S. Moukkis lisää.

Millionsahead ottaa osaa ensi viikolla pidettävään Battle Seriesin kolmanteen osakilpailuun, jonka toivotaan tuovan yhtä hyvää menestystä. "Meille voisi tässä olla tämän vuoden Breeders' Cup Ladies' Classic -voittaja" Silent hymähtää ja katsahtaa kimoon tammaan päin. "Odotamme jännityksellä, kuinka seuraava Battle Series -osakilpailu tulee menemään, mutta taidan kyllä Millionsaheadia veikata ... on se vaan tehnyt niin upeita juoksuja tänä vuonna" Silent lisää.

 

Cullamore's Thorougbreds on virtuaalitalli. Mikään sivuilla mainittu ei tapahdu oikeasti. Tämä on virtuaalihevonen. Tekijänoikeudet ©Silent ellei toisin mainita.
Cullamore's Thoroughbreds is a sim-game stable. Nothing mentioned on this site happens for real. This is a sim-game horse. Copyrights ©Silent unless otherwise mentioned.